ARIES

Aries je podjetje na Češkem, ki deluje na trgu že več kot 25 let. Zgodovina podjetja se je začela leta 1991, ko so ustanovitelji podjetja sestavili in uresničili načrt; zgraditi povsem novo tovarno nogavic v vasi Studenec.

Proizvodnja in poslovanje sta se leta 2005 okrepila, ko so bile ustanovljene hčerinske družbe ARIES SLOVAKIA na Slovaškem, ARIES POLSKA na Poljskem, ARIES DEUTSCHLAND v Nemčiji ter ARIES RU v Rusiji.

Leta 2011 so svoja vrata tudi prvič odprle Aries trgovine pod blagovno znamko ARIES MEDISHOP.

Podjetje Aries razvija, proizvaja in prodaja tri programe:

Avicenum je program podjetja Aries, katerega glavna dejavnost je proizvodnja medicinskih kompresijskih pripomočkov, s katerimi mnogim olajšajo zdravstvene težave.
V programu so nogavice preventivne stopnje, ki so primerne za vse, kateri se želijo izogniti nastanku krčnih žil, imajo večkrat občutek težkih in bolečih nog ali jim noge zatekajo.
Medicinske kompresijske nogavice prve, druge in tretje stopnje, pa so priporočljive za lajšanje ali zmanjšanje že nastalih bolezni nog in pa za hitrejše in učinkovitejše okrevanje po zdravljenju.

Royal Bay® program se specializira na kompresijske športne nogavice. Je najnovejši program visokokvalitetnih kompresijskih izdelkov, ki pripomorejo k boljšim športnim dosežkom in skrajšajo čas regeneracije mišic. Priporočljivi so za treninge, tekmovanja in športne dogodivščine. Uporabljajo se lahko pri vseh športih, ki temeljijo na teku, kolesarjenju ali hoji.
Royal Bay® temelji na več kot 20 letnih izkušnjah medicinske kompresije podjetja Aries. Njihovi izdelki se uvrščajo v najboljši mednarodni razred proizvodov na trgu.

Intelligent Body Care program nudi bogat nabor izdelkov, ki nudijo udobje, pomagajo oblikovati postavo, hkrati pa imajo lep, moderen izgled. Izdelki so narejeni za vse, ki si želijo s kompresijskimi izdelki izboljšati počutje in se želijo bolje počutiti v svoji koži.

Oglejte si našo ponudbo preventivnih in medicinskih kompresijskih nogavic.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja