Prikaz vseh 29 rezultatov

Kompresijske nogavice

Kompresijske nogavice so odličen pripomoček za vse, ki imate težave z utrujenimi in težkimi nogami. Te neprijetnosti se pojavijo zaradi prevelikega števila ur nepremičnega stanja ali sedenja v službi, avtu ali letalu.

Kompresijske nogavice za krčne žile so nujen pripomoček za vse, ki se srečujejo s težavami krčnih žil na nogah.

Prav tako so kompresijski izdelki za vse, ki se ukvarjajo z visoko intenzivnimi športnimi aktivnostmi. Kompresijski izdelki povečajo vzdržljivost in zmanjšajo utrujenost vaših nog pri velikih in daljših naporih.

Več o kompresijskih nogavicah si lahko preberete na našem blogu.

Več o razlikah med kompresijskimi stopnjami pa si lahko preberete tukaj.

ZNIŽANO
9,90 z DDV
ZNIŽANO
ZNIŽANO

Kompresijske nogavice so izjemno koristne za različne namene in potrebe. Na voljo imamo preventivne kompresijske nogavice, ki so zasnovane za izboljšanje splošnega počutja nog. Te nogavice pomagajo spodbujati cirkulacijo, zmanjšujejo otekline in občutek utrujenosti, kar je še posebej koristno za ljudi, ki preživijo veliko časa na nogah.

Na voljo so tudi medicinske kompresijske nogavice za krčne žile, ki so za vse, ki se spopadajo s krčnimi žilami in drugimi podobnimi težavami. Nogavice za krčne žile so zasnovane tako, da zmanjšujejo bolečine, preprečujejo nadaljnje zaplete in podpirajo zdravljenje. Uporabljajo se lahko tudi kot preventivni ukrep za ljudi, ki so izpostavljeni tveganju za razvoj krčnih žil.

Nakup pravilne vrste kompresijskih nogavic je ključnega pomena, saj lahko različne vrste nogavic ustrezajo različnim potrebam in zdravstvenim stanjem. Ta pripomoček je lahko odlična rešitev za boljše zdravje in udobje nog, ne glede na to, ali iščete preventivno rešitev ali rešitev za obstoječe težave.