NAVODILA ZA OBLAČENJE MEDICINSKIH KOMPRESIJSKIH NOGAVIC

Vsakodnevno večurno stanje ali sedenje v službi, daljša potovanja, kot tudi nezdrava prehrana in pomakanje časa za športne aktivnosti in gibanje, privede do povečanega pojavljanja krčnih žil in drugih venskih bolezni. Medicinske kompresijske nogavice so tako postale izdelek, ki je za mnoge nepogrešljiv vsakdanji pripomoček.

Tako kot pri vseh medicinskih pripomočkih, je tudi pri nogavicah potrebno pravilno rokovanje z izdelkom, da ga ne poškodujemo in da ga lahko čim bolj učinkovito uporabljamo, saj lahko le tako najbolje in najdlje uživamo v njegovih pozitivnih lastnostih.

Poleg izbire prave velikosti, pravilne nege in shranjevanja medicinskih kompresijsikih nogavic, je način oblačenja eden izmed pomembnejših dejavnosti, ki vplivajo na najbolj učinkovito delovanje izdelka in na njegovo obstojnost.

V ta namen smo za vas pripravili tri videoposnetke, ki nazorno prikazujejo način oblačenja medicinskih kompresijskih nogavic. 

Svetujemo vam, da si spodnje posnetke natančno ogledate in se pri oblačenju medicinskih nogavic ravnate po navodilih. Tako bodo vaše noge bolj zdrave in lahkotne, nogavice pa bodo dlje časa obdržale svojo obstojnost in učinkovitost.

Naša ponudba medicinskih kompresijskih nogavic prve in druge stopnje.

Naša ponudba preventivnih kompresijskih nogavic.

 

NAVODILA ZA OBLAČNEJE MEDICINSKIH KOMPRESIJSKIH HLAČNIH NOGAVIC

 

 

NAVODILA ZA OBLAČENJE SAMOSTOJEČIH MEDICINSKIH KOMPRESIJSKIH NOGAVIC

 

NAVODILA ZA OBLAČENJE MEDICINSKIH KOMPRESIJSKIH DOKOLENK

 

Nogavice.net