Kompresijske Hlačne Nogavice SOFT® za Ženske (10 - 14 mmHg)

Proizvajalec: SIGVARIS S.A. POLJSKA
Šifra: PT0484
Razpoložljivost: Na zalogi
19,90€
Brez DDV: 16,31€
Količina:
+ -
 

Možnosti

*
*

Preventivne hlačne nogavice Pani Teresa Soft® so specializiran izdelek za preprečevanje nastanka krčnih žil, ki spodbuja pretok krvi in ohranja lahkotnost nog.

Nogavice vsebujejo stopenjsko kompresijo (10 - 14 mmHg), ki je najmočnejša v predelu gležnja in postopoma slabi proti zgornjemu delu in tako olajša utrujene noge.  Primerne so za osebe, ki v nogah občutijo bolečine ali krče, imajo krčne žile ali zatečene in utrujene noge ob koncu dneva.

Zagotoviti eleganco, lepoto in hkrati udobje za ženske noge so prioriteta  linije preventivnih nogavic Pani Teresa® Soft. Primerne so za potovanja, nakupovanje, zabave in podobne oblike vsakodnevnih razvedril, saj so z njimi noge videti gladke in vitke. V primerjavi s tabletami, mazili in geli, ki so lahko zdravju škodljivi, so izdelki Pani Teresa Soft zdravju popolnoma prijazna oblika ohranjanja lepih in zdravih nog. Ob vsakodnevni uporabi ohranjajo noge spočite, lahke in zdrave.

Preventivne kompresijske hlačne nogavice Pani Teresa® SOFT so razvite pod okriljem strokovnjakov za kompresijsko terapijo, s priznanji v skladu z natančnimi evropskimi standardi, kar zagotavlja visoko učinkovitost izdelka. Poudarek na vsako podrobnost naredi nogavice kakovostne in dolgo obstojne, hkrati pa poskrbi za odlično prileganje na nogo.

Pani Teresa® SOFT so inovativni, registrirani izdelki z natančno določenimi parametri, ki zagotavljajo doseganje zahtevanih zdravstvenih učinkov in s svojo eleganco in lepoto zadovoljijo vsako žensko.

 

Izdelek je primeren za vse, ki:

-   želijo izboljšati vsakodnevno počutje,
-   želijo zmanjšati možnost nastanka krčnih žil
-   imajo v nogah pogosto neprijeten občutek težkih, bolečih
    nog,
-   
imajo težave z zatekanjem nog  
-   
dlje časa stojijo ali sedijo

 

Sprednji prstni del je okrepljen, vendar skoraj neopazen. Tako je zagotovljena večja obstojnost nogavice.  Nogavice imajo oblikovano peto.

 

Navodila za uporabo: 
Kompresijske hlačne nogavice je nekoliko težje obleči, kakor klasične nogavice. Video navodila za oblačenje kompresijskih izdelkov si lahko ogledate v blogu. Potrebno je paziti, da proizvoda ne poškodujete z nohti ali nakitom.

Tabela velikosti
Ob upoštevanju vaše teže in višine v tabeli velikosti izberite pravo velikost nogavic.

Sestava
Poliamid 45%
Elastan 55%

Sanitized® Silver je prvovrstna zaščita proti bakterijam in glivicam, ki se izkaže s svojo visoko učinkovitostjo, brez škodljivih posledic. Osnova zaščite so srebrovi ioni, ki pa ne vsebujejo problematičnega nano srebra.  

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro
Nogavice.net