Medicinske TRAVEL dokolenke za ženske 1 STOPNJA (15 - 21 mmHg)

Proizvajalec: SIGVARIS S.A. POLJSKA
Šifra: PT 0417
Razpoložljivost: Na zalogi
19,90€
Brez DDV: 16,31€
Količina:
+ -
 

Možnosti

*
*

Medicinske kompresijske dokolenke PANI TERESA® TRAVEL so specializiran izdelek za potovanja, ki preprečuje nastanek krčnih žil, spodbuja krvni pretok in ohranja lahkotnost nog.

Nogavice imajo stopenjsko kompresijo ( 15 - 21 mmHg ), ki je najmočnejša v predelu gležnja in postopoma slabi proti kolenu in tako olajša utrujene noge. Priporočljive so za vsako osebo, ki več ur preživi na potovanju z avtom, vlakom in opravlja delo večinoma v stoječem ali sedečem položaju. Primerene so za osebo, ki v nogah občuti bolečine ali krče, opazi prve znake nastanka krčnih žil ali pa ima ob koncu dneva zatečene in utrujene noge.

PANI TERESA® TRAVEL odpravi občutek težkih nog. Ta se pojavlja ob večurnem sedenju ali stanju in lahko povzroča nastanek krvnih strdkov.  V primerjavi s tebleti, mazili in geli, ki so lahko zdravju škodljivi, so izdelki TRAVEL® zdravju popolnoma prijazna oblika ohranjanja lepih in zdravih nog. 

Ob vsakodnevni uporabi ohranjajo noge spočite, lahkotne in zdrave.

Izdelki TRAVEL® so razviti pod okriljem strokovnjakov za kompresijsko terapijo, s priznanji v skladu z natančnimi evropskimi standardi, kar zagotavlja visoko učinkovitost izdelkov. Poudarek na vsako podrobnost naredi nogavice kakovostne in dolgo obstojne, hkrati pa poskrbi za odlično prileganje na noge.

Dokolenke PANI TERESA® TRAVEL  so registriran izdelek z natančno določenimi parametri, ki zagotavljajo doseganje zahtevanih zdravstvenih učinkov.

Izdelek je primeren za osebe, ki:

  • imajo aktiven življenski slog
  • imajo v popoldnevu občutek težkih in utrujenih nog
  • imajo pogosto zatečene spodnje okončine
  • velik del dneva preživijo v stoječem ali sedečem položaju
  • pogosto potujejo

Izdelek ni primeren za osebe, ki:

  • imajo aterosklerozo spodnjih okončin
  • imajo Burgerjevo bolezen oz. t.i. diabetično stopalo

OBLAČENJE NOGAVIC:

Dokolenke oblecite zjutraj, preden vstanete.

V izogib poškodovanju nogavic pri oblačenju bodite previdni, da jih ne poškodujete z nohti ali nakitom. Odstanite prstane in preglejte notranji del vaših čevljev. 

Ne vlecite izdelka na nogo, ampak pazljivo naberite izdelek na rokar po celi dolžini. Nogavice previdno oblecite od prstov, namestite do pete, previdno in pravilno namestite petnico in oblecite do podkolena. Pogledite vse morebitne gube.

 

NAVODILA ZA PRANJE:

Dokolenke Travel® lahko perete v pralnem stroju na 40°C. Uporabite le čistilna sredstva za občutljivo perilo.

Izdelek ni primeren za likanje, ne uporabljajte belila, niti čistilnih sredstev z dodatki klora, ne sušite v sušilnem stroju in ne uporabljajte drugih toplotnih teles za sušenje izdelka.

 

SHRANJEVANJE NOGAVIC:

Izdelek hranite v suhem in temnem prostoru.

 

Če veliko svojega časa preživite v avtu, letalu, pisarni v sedečem ali stoječem položaju ter občutite simptome otekanja ali bolečin v nogah, je linija izdelkov Pani Teresa® Travel narejena za vas.

Tabela velikosti:

Velikost S M L
Številka obutve 36 - 37 38 - 40 41 - 43
Sestava
Poliamid 82%
Spandex 18%

Sanitized® Silver je prvovrstna zaščita proti bakterijam in glivicam, ki se izkaže s svojo visoko učinkovitostjo, brez škodljivih posledic. Osnova zaščite so srebrovi ioni, ki pa ne vsebujejo problematičnega nano srebra.  

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro
Nogavice.net