PANI TERESA

PANI TERESA® kompresijski izdelki proti krčnim žilam so rezultat več kot dvajsetletnega dela strokovnjakov na področju kompresijske terapije za ustvarjanje najboljših izdelkov za uporabo v boju proti kronični venski bolezni.

Leta raziskav na področju razvoja tehnologije, posvetovanja z zdravstveno stroko in predvsem analize raznolikih potreb bolnikov, so pripeljale do izdelkov, ki izpolnjujejo najvišje standarde in pričakovanja za profesionalne medicinske kompresijske izdelke.

VSI IZDELKI KOMPRESIJSKIH NOGAVIC PANI TERESA V NAŠI SPLETNI TRGOVINI SO NA TEJ POVEZAVI >>>>>>>>>>>>

Raznolika paleta izdelkov PANI TERESA® omogoča vsakemu uporabniku, da najde izdelek, ki ustreza njegovim potrebam. 

Ponudba vključuje hlačne nogavice, nogavice, dokolenke, hlačne nogavice za nosečnice, moške in še veliko drugih v dveh kompresijskih razredih ( 1. in 2. kompresijski razded oziroma 15-21 mmHg in 23-32 mmHg ) ter preventivne izdelke za vse, ki želijo vnaprej poskrbeti za zdravje svojih nog.

Oddelek za raziskave in razvoj SIGVARIS S.A. (prej PANI TERESA S.A.) zagotavlja, da so naši izdelki ustvarjeni z najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, najvišjo kakovostjo, skrbno preverjenimi surovinami in vzdrževanjem strogih standardov vodenja kakovosti.

Celoten proizvodni proces poteka na sedežu družbe, kar zagotavlja 100-odstotni nadzor nad vsako fazo razvoja izdelka. Kontrola kakovosti končnih izdelkov poteka na večplasten način. 

Vsak par nogavic, hlačnih nogavic in dokolenke se natančno testira. Preverjanje profila kompresijskih izdelkov se preizkusi na specializiranih merilnih in krmilnih napravah MST MK III in MST PROFESSIONAL AG St. Gallen.

 

KAKOVOST IN TEHNOLOGIJA 

Najvišjo kakovost in varnost uporabe naših izdelkov potrjujejo številni certifikati in nagrade. Kompresijski izdelki PANI TERESA® so bili testirani s strani razvojnega inštituta Združenja

OEKO - TEX ® za več kot 110 parametrov, ki so pomembni za zdravje in so prejeli certifikat OEKO - TEX® Standard 100. Ta oznaka potrjuje, da so kompresijski izdelki PANI TERESA® brez škodljivih snovi, imajo koži prijazen PH ter so udobni in enostavni za uporabo.

Kompresijski izdelki PANI TERESA® imajo protibakterijsko Sanitized® obdelavo, ki vsebuje aktivne srebrne ione, kar zagotavlja zanesljivo in dolgotrajno zaščito pred rastjo bakterij, neprijetnim vonjem, glivicami in plesnijo na izdelkih, pri čemer ohranijo biološko ravnovesje kože uporabnika.

Medicinski kompresijski izdelki PANI TERESA® so izdelani v skladu z zahtevami sistema vodenja kakovosti za medicinske pripomočke ISO 13485: 2012 in so prijavljeni pri Uradu za registracijo zdravil, medicinskih pripomčkov in biocidnih pripravkov.

SIGVARS S.A. se že vrsto let osredotoča na visoko kakovost uporabljenih materialov, največjo skrbnost izdelave, trajnost izdelkov in predvsem udobje in varnost njihove uporabe.

 

  ​                
Nogavice.net