ANTIREVMATSKO PERILO

 

 

PANI TERESA MEDICA® SA je v podporo osebam z revmatskimi težavami, skupaj z raziskovalnim Inštitutom za biopolimere in kemična vlakna, ustvarila okolju prijazno zdravstveno perilo iz tekstilnih vlaken površinsko obdelanih z delci jantarja.

Jantar je fosilizirana smola iglavcev, imenovan tudi kot »kamen življenja«, ki ima veliko zdravilnih lastnosti. Že v prazgodovini je bil uporabljen za izdelavo nakita, okraskov, kot sestavina parfumov, predvsem pa v ljudskem zdravilstvu. Danes, na podlagi temeljite raziskave vemo, da jantar zelo pozitivno vpliva na zdravje ljudi. Deluje protivnetno in ima visoko negativno ionizacijo.
Poljski znanstveniki z Inštituta za biopolimere in kemična vlakna so razvili kombinacijo delcev jantarja in tekstilnih vlaken. PANI TERESA® MEDICA SA je segrevalno perilo za lajšanje revmatičnih bolečin, regulira telesno temperaturo, je zračno in higienično. To daje občutek udobja in praktičnosti, h čemur pripomore tudi posebna oblika ploščatih šivov. Visokokakovostna vlakna naredijo perilo dalj časa udobno za nošenje, perilo ostane mehko in prijetno tudi po mnogih pranjih.

Široka izbira izdelkov ne vključuje samo inovativnega medicinskega spodnjega perila, ampak tudi različne pasove, opore, grelnike, hlačne nogavice, legice, dokolenke in kratke nogavice - tako za moške in ženske.
Zaradi segrevalnega učinka se ob vsakodnevnem nošenju v veliki meri izboljša telesno in psihično počutje zlasti revmatičnih bolnikov.

Glavne indikacije za uporabo antirevmatskega medicinskega perila z jantarjem so:

- lajšanje težav povezanih z revmo 
- pomoč pri degenerativnih spremembah
- lajšanje bolečin zaradi vnetja
- uporaba v rehabilitaciji zaradi segrevalnega učinka 

V tem prodajnem programu trenutno ni izdelkov.
Nogavice.net