Medicinske travel dokolenke za moške 1 STOPNJA (15 - 21 mmHg)

Proizvajalec: SIGVARIS S.A. POLJSKA
Šifra: PT 0418 S
Razpoložljivost: Na zalogi
19,90€
Brez DDV: 16,31€
Količina:
+ -
 

Možnosti

*
*

MEDICINSKE KOMPRESIJSKE DOKOLENKE PANI TERESA® TRAVEL za moške so specializiran izdelek za potovanja, ki preprečuje nastanek krčnih žil, spodbuja pretok krvi in ohranja lahkotnost nog.

Nogavice imajo stopenjsko kompresijo (15-21 mmHg), ki je najmočnejša v predelu gležnja in postopoma slabi proti kolenu in tako olajša utrujene noge. 

Priporočljive so za vsako osebo, ki veliko časa preživi na potovanju z avtom, vlakom, je večji del dneva v stoječem ali sedečem položaju in nogah občuti bolečine ali krče. Priporočljive so za osebo, ki opazi prve znake nastanka krčnih žil ali pa ima ob koncu dneva zatečene in utrujene noge.

PANI TERESA® TRAVEL dokolenke odpravljajo občutek težkih nog. Ta se pojavlja ob večurnem stanju ali sedenju in lahko povzroča nastanek krvnih strdkov. V primerjavi s tableti, mazili in geli, ki so lahko zdravju škodljivi, so izdelki TRAVEL® zdravju popolnoma prijazna oblika ohranjanja lepih in zdravih nog. Ob vsakodnevni uporabi dokolenke ohranjajo vaše noge spočite, lahkotne in zdrave.

Izdelki TRAVEL® so razviti pod okriljem strokovnjakov za kompresijsko terapijo, s priznanji v skaldu z natančnimi evropskimi standardi, kar zagotavlja visoko učinkovitost izdelkov. Poudarek na vsako podrobnost naredi nogavice kakovostne in dolgo obstojne, hkrati pa poskrbi za odlično prileganje na nogah.

Dokolenke PANI TERESA® TRAVEL so registriran izdelek z natančno določenimi parametri, ki zagotavljajo doseganje zahtevanih zdravstvenih učinkov.

 

Dokolenke so primerne za posameznike, ki:  

  • imajo aktiven življenski slog
  • imajo v popoldnevu občutek težkih in utrujenih nog
  • imajo pogosto zatečene spodnje okončine
  • velik del dneve preživijo v stoječem oz. sedečem položaju
  • pogosto potujejo

Kontraindikacije: 

  • ateroskleroza spodnjih okončin
  • Burgerjeva bolezen oz. diabetično stopalo 

 

OBLAČENJE NOGAVIC:

Nogavice oblecite takoj zjutraj, še preden vstanete.

Pri oblačenju bodite previdni, da jih ne poškodujete z nohti, preverite tudi notranji del vaših čevljev.

Dokolenke previdno oblecite od prstov, oblecite do pete, natančno in previdno namestite petnico in oblecite do podkolena. Poravnajte vse morebitne gube.

 

NAVODILO ZA  NEGO:

Kompresijski izdelek opreite vsak po nošenju. Nogavice se lahko perejo v stroju na 40°C. Uporabite čistilna sredstva za občutljiva vlakna.

Izdelka ne likajte, ne uporabljajte belila, niti čistilnih sredstev z dodatki klora, ne sušite v sušilnem stoju in ne uporabljajte drugih toplotnih teles za sušenje izdelka. 

 

SHRANJEVANJE DOKOLENK:

Izdelek hranite v suhem in temnem prostoru.

 

Če veliko svojega časa preživite v avtu, letalu ali pisarni, ste večji del dneva v sedečem ali stoječem položaju ter občutite simptome otekline ali bolečine v nogah, je linija izdelkov Pani Teresa® Travel narejena za vas.

Tabela velikosti:

Velikost S M L
Številka obutve 38 - 40 41 - 43 44 - 46
Sestava
Poliamid 82%
Spandex 18%

Sanitized® Silver je prvovrstna zaščita proti bakterijam in glivicam, ki se izkaže s svojo visoko učinkovitostjo, brez škodljivih posledic. Osnova zaščite so srebrovi ioni, ki pa ne vsebujejo problematičnega nano srebra.  

Napišite mnenje

Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!
Slabo           Dobro
Nogavice.net