PANI TERESA

Osnovna dejavnost podjetja PANI MEDICA Medica S.A. je oblikovanje, proizvodnja in prodaja tekstilnih medicinskih izdelkov, ki se uporabljajo v zdravstvu, v preventivni medicini in rehabilitaciji. V 20 letih poslovne dejavnosti je bila ustvarjena široka in raznolika paleta več kot 1000 izdelkov.

VSI IZDELKI KOMPRESIJSKIH NOGAVIC PANI TERESA V NAŠI SPLETNI TRGOVINI SO NA TEJ POVEZAVI >>>>>>>>>>>>

Vsi postopki, od načrtovanja, proizvodnje, kontrole, končne embalaže in označevanja končnih izdelkov se izvajajo na podlagi standarda ISO 9001:2008 in standarda ISO 13845:2003. Vsi sistemi vodenja kakovosti se izvajajo v podjetju. Tako ima družba celoten nadzor nad vsemi komponentami proizvodnih procesov.

Pani Teresa® medicinske nogavice, hlačne nogavice, dokolenke, samostoječe nogavice in nogavice, ki se uporabljajo za preprečevanje in zdravljenje krčnih žil, so idelane v skladu z zahtevami kompresijske terapije. Ta terapija vključuje različne stopnje pritiska na spodnjih okončinah, ki izboljšuje cirkulacijo krvi, vse z namenom, da bi preprečili bolezni žil oziroma podprli njihovo zdravljenje.

Posebna konstrukcija izdelkov omogoča stopenjski tlak vzdolž nog. Največji pritisk se izvaja pri gležnju in postopoma slabi navzgor okrog meč in stegen. Izbira pravilne preje in strokovne proizvodnje je bistvenega pomena za kompresijsko terapijo saj zagotovi natančne parametre stiskanja. 

Varnost kompresijskih proizvodov je potrjena z rezultati v skladu s standardom Öeko-TEX® 100. Ta potrjuje varno uporabo vseh PANI TERESA® MEDICA komprecijskih nogavic v neposrednem stiku s kožo.

Družba je tudi članica elitnega združenja Gutezeichengemeinschaft Medizinische Kompressionsstrumpfe RAL, ki zajema le odlične proizvajalce medicinskih kompresijskih nogavic.

  ​                
Nogavice.net